Strand.ee

Sobib ürituste lõuna- või õhtusöögiks, samuti Pärnust läbisõidul olevate gruppide toitlustamiseks. 

RÜHMAMENÜÜ - kolmekäiguline 18€ 

MENÜÜ ”9”

  • Suitsujuustusupp päikesekuivatatud tomatitega
  • Pikalt küpsenud veiserind kartulitambi, aurutatud köögiviljade ja veinikastmega
  • Manhattani toorjuustukook hapuka marjaseguga

MENÜÜ ”10”

  • Hiidkrevetivarras värske salati padjal hiinapärase kastmega
  • Seašnitsel röstitud kartulisektorite, suvikõrvitsawoki ja seene-peekonikastmega
  • Pavlova marjade ja puuviljadega

MENÜÜ ”11”

  • Strandi Caesari salat kanaga
  • Võikala aasiapärase kuskussi, beebiporgandite ja aurutatud brokkolga
  • Crème brûlée mandlikreemi ja vahvliga

MENÜÜ ”12”

  • Marineeritud heik tillikartuli ja sibulaga
  • Jänesekoib, orsotto, porru-paprikasalati ja koorekastmega
  • Šokolaadikook kamakreemi ja marjakastmega

TAIMETOIDUMENÜÜ ”13”

  • Köögiviljakotlet mädarõikakreemi, marineeritud seente ja porgandi-astelpajukastmega
  • Puraviku risotto beebiporgandite, marineeritud peedi ja lehtkapsaga
  • Crème brûlée mandlikreemi ja vahvliga

TAIMETOIDUMENÜÜ ”14”

  • Pastinaagi-maapirni püreesupp läätse-murulaugu mütsiga
  • Küpsetatud suvikõrvits juustu ja päikesekuivatatud tomatite, maisikreemi ja aurutatud spargliga
  • Šokolaadikook vaniljejäätisega

 

RÜHMAMENÜÜ - kahekäiguline 14€

Eelroog ja pearoog

MENÜÜ ”1”

  • Suitsujuustusupp päikesekuivatatud tomatitega
  • Pikalt küpsenud veiserind kartulitambi, aurutatud köögiviljade ja veinikastmega

MENÜÜ ”2”

  • Strandi Caesari salat kanaga
  • Võikala aasiapärase kuskussi, beebiporgandite ja aurutatud brokkolga

MENÜÜ ”3”

  • Hiidkrevetivarras värske salati padjal hiinapärase kastmega
  • Seašnitsel röstitud kartulisektorite, suvikõrvitsawoki ja seene-peekonikastmega

MENÜÜ ”4”

  • Marineeritud heik tillikartuli ja sibulaga
  • Jänesekoib, orsotto, porru-paprikasalati ja koorekastmega

Pearoog ja dessert

MENÜÜ ”5”

  • Võikala aasiapärase kuskussi, beebiporgandite ja aurutatud brokkolga
  • Šokolaadikook kamakreemi ja marjakastmega

MENÜÜ ”6”

  • Pikalt küpsenud veiserind kartulitambi, aurutatud köögiviljade ja veinikastmega
  • Crème brûlée vaarikakreemiga

MENÜÜ ”7”

  • Seašnitsel röstitud kartulisektorite, suvikõrvitsawoki ja seene-peekonikastmega
  • Pavlova marjade ja puuviljadega

MENÜÜ ”8”

  • Jänesekoib, orsotto, porru-paprikasalati ja koorekastmega
  • Manhattani toorjuustukook hapuka marjaseguga

*Kõikide valikute juurde kuulub:
värskelt valmistatud kohv, teevalik, maitsevesi, värsked kuklid, must leib, maitsevõi

* Rühmamenüüd serveerime al 8 inimesest koosnevale grupile
* Rühmadelt eeldame ühesuguse menüüvaliku ettetellimist kogu rühmale ning ühist arvet
* Menüü valik palume kinnitada 5 tööpäeva enne saabumist
* Lõplik sööjate arv palume teavitada vähemalt 2 tööpäeva enne sündmuse algust
* Taimetoidu soovijatele valmistab köök värsketest köögi-ja puuviljadest taimetoiduroa
* Hind sisaldab käibemaksu

Hotell jätab endale õiguse teha hinnakirjas muudatusi