Strand.ee

Sobib ürituste lõuna- või õhtusöögiks, samuti Pärnust läbisõidul olevate gruppide toitlustamiseks. 

RÜHMAMENÜÜ - kolmekäiguline 21 € 

MENÜÜ ”11”

  • Strandi Caesari salat kanaga
  • Seesamiseemnetega ahjulõhe kreemja risoto, aurutatud brokoli ja sidrunikastmega
  • Tsitruseline panna cotta beseepuruga

MENÜÜ ”12”

  • Suitsulõhe sidrunikreemi, küüslauguse spargli, vutimuna, kappari ja leivakrõbedikuga
  • Maisikana ürdi-kartulikreemi ja metsaseenekastmega
  • Põletatud brüleekreem maasikate ja krõbedate kaerahelvestega

MENÜÜ ”13”

  • Lillkapsakreem vürtsikate hiidkrevettide, põletatud tomati, ürdiõli ja oliivipuruga
  • Seafilee bataadikreemi, tšilliste šampinjonide, põletatud tomati ja sinepikastmega
  • Šokolaadikook vaarikatoormoosi ja beseega

MENÜÜ ”14”

  • Lillkapsa kreemsupp küüslaugukrutoonide, idude ja ürdiõliga
  • Veiseantrekoot ürdi-kartulikreemi, krõbedate ahjuköögiviljade ja BBQ veinikastmega
  • Minipavlova passionikreemi ja maasikatoormoosiga

MENÜÜ ”15” TAIMETOIT

  • Värske salat põletatud tomati, kurgispagettide, redise, idude ja peedihummusega
  • Küüslaugused ahjukartulid, metsaseenekastme ja ahjutomatiga
  • Kama-kohupiimakreem maasikatoormoosiga

 

RÜHMAMENÜÜ - kahekäiguline 17 €

Eelroog ja pearoog

MENÜÜ ”1”

  • Suitsulõhe sidrunikreemi, küüslauguse spargli, vutimuna ja krõbeda leivaga
  • Maisikana ürdi-kartulikreemi ja metsaseenekastmega

MENÜÜ ”2”

  • Roheline salat fetajuustu, põletatud tomati, marineeritud sibula ja laimimajoneesiga
  • Seafilee bataadikreemi, tšilliste šampinjonide, põletatud tomati ja sinepikastmega

MENÜÜ ”3”

  • Strandi Caesari salat kanaga
  • Seesamiseemnetega ahjulõhe kreemja risoto, aurutatud brokoli ja sidrunikastmega

MENÜÜ ”4”

  • Lillkapsakreem vürtsikate hiidkrevettide, põletatud tomati, ürdiõli ja oliivipuruga
  • Veiseantrekoot ürdi-kartulikreemi, krõbedate ahjuköögiviljade ja BBQ veinikastmega

MENÜÜ ”5” TAIMETOIT

  • Värske salat põletatud tomati, kurgispagettide, redise, idude ja peedihummusega
  • Küüslaugused ahjukartulid metsaseenekastme ja ahjutomatiga

 

Pearoog ja dessert

MENÜÜ ”6”

  • Seesamiseemnetega ahjulõhe kreemja risoto, aurutatud brokoli ja sidrunikastmega
  • Tsitruseline panna cotta beseepuruga

MENÜÜ ”7”

  • Maisikana ürdi-kartulikreemi ja metsaseenekastmega
  • Põletatud brüleekreem maasikate ja krõbedate kaerahelvestega

MENÜÜ ”8”

  • Seafilee bataadikreemi, tšilliste šampinjonide, põletatud tomati ja sinepikastmega
  • Šokolaadikook vaarikatoormoosi ja beseega

MENÜÜ ”9”

  • Veiseantrekoot ürdi-kartulikreemi, krõbedate ahjuköögiviljade ja BBQ veinikastmega
  • Minipavlova passionikreemi ja maasikatoormoosiga

MENÜÜ ”10” TAIMETOIT

  • Küüslaugused ahjukartulid metsaseenekastme ja ahjutomatiga
  • Kama-kohupiimakreem maasikatoormoosi ja kaerahelbekrõbedikuga


* Kõikide valikute juurde kuulub: värskelt valmistatud kohv, teevalik, maitsevesi, värsked kuklid, must leib, maitsevõi


* Rühmamenüüd serveerime al 8 inimesest koosnevale grupile
* Rühmadelt eeldame ühesuguse menüüvaliku ettetellimist kogu rühmale ning ühist arvet
* Menüü valik palume kinnitada 5 tööpäeva enne saabumist
* Lõplik sööjate arv palume teavitada vähemalt 2 tööpäeva enne sündmuse algust
* Taimetoidu soovijatele valmistab köök värsketest köögi-ja puuviljadest taimetoiduroa
* Hind sisaldab käibemaksu

Hotell jätab endale õiguse teha hinnakirjas muudatusi