Sobib ürituste lõuna- või õhtusöögiks, samuti Pärnust läbisõidul olevate gruppide toitlustamiseks.
RÜHMAMENÜÜ - kolmekäiguline 20 €
MENÜÜ ”9”
- Strandi Caesari salat grillitud kanaga
- Klassikaline ahjulõhe, risotto musta riisiga, brokoli, võikaste
- Kirsitarrend, jäätis, meringue
MENÜÜ ”10”
- Graavilõhe kartuliröstil spargli ja munakollase kastmega
- Maisikana, köögivilja-nuudlivokk, mirini-sojakaste
- Brülee, mandlikreem, vahvel
MENÜÜ ”11”
- Halloumi juust, parmasink, roheline salat ja küüslaugukrutoonid
- Seašnitsel, röstitud kartulisektorid, praetud šampinjonid, röstitud kirsstomatid ja sinepikaste
- Toorjuustukook, mustika toormoos, värsked marjad
MENÜÜ ”12”
- Pastinaagi kreemsupp peediõli ja läätse-murulaugu mütsiga
- 4h veiseantrekoot, kartulikreem, hooaja köögiviljad, punaveinikaste
- Pavlova värskete maasikatega
MENÜÜ ”13”
- Halloumi juust, peedihummus, roheline salat ja küüslaugukrutoonid
- Lasanje spinati, päikesetomati ja mozzarellaga
- Brülee, mandlikreem, vahvel
MENÜÜ ”14”
- Maapirni kreemsupp peediõli ja läätse-murulaugu mütsiga
- Juustušnitsel, pastinaagi kreemi ja köögivilja-kikerherne salatiga
- Toorjuustukook, mustika toormoos, värsked marjad
RÜHMAMENÜÜ - kahekäiguline 16 €
Eelroog ja pearoog
MENÜÜ ”1”
- Strandi Caesari salat grillitud kanaga
- Klassikaline ahjulõhe, risotto musta riisiga, brokoli, võikaste
MENÜÜ ”2”
- Graavilõhe kartuliröstil, köögiviljasalat, spargel, munakreem
- Maisikana, köögivilja-nuudlivokk, mirini-sojakaste
MENÜÜ ”3”
- Halloumi juust, parmasink, roheline salat ja küüslaugukrutoonid
- Seašnitsel, röstitud kartulisektorid, praetud šampinjonid, röstitud kirsstomatid, sinepikaste
MENÜÜ ”4”
- Pastinaagi kreemsupp peediõli ja läätse-murulaugu mütsiga
- 4h veiseantrekoot, kartulikreem, hooaja köögiviljad, punaveinikaste
Pearoog ja dessert
MENÜÜ ”5”
- Klassikaline ahjulõhe, musta riisi risotto, brokoli, võikaste
- Kirsitarrend, jäätis, meringue
MENÜÜ ”6”
- Maisikana, köögivilja- nuudlivokk, mirini-sojakaste
- Brülee, mandlikreem, vahvel
MENÜÜ ”7”
- Seašnitsel, röstitud kartulisektorid, praetud šampinjonid, röstitud kirsstomatid ja sinepikaste
- Toorjuustukook, mustika toormoos, värsked marjad
MENÜÜ ”8”
- 4h veiseantrekoot, kartulikreem, hooaja köögiviljad, punaveinikaste
- Pavlova värskete maasikatega
* Kõikide valikute juurde kuulub: värskelt valmistatud kohv, teevalik, maitsevesi, värsked kuklid, must leib, maitsevõi
* Rühmamenüüd serveerime al 8 inimesest koosnevale grupile
* Rühmadelt eeldame ühesuguse menüüvaliku ettetellimist kogu rühmale ning ühist arvet
* Menüü valik palume kinnitada 5 tööpäeva enne saabumist
* Lõplik sööjate arv palume teavitada vähemalt 2 tööpäeva enne sündmuse algust
* Taimetoidu soovijatele valmistab köök värsketest köögi-ja puuviljadest taimetoiduroa
* Hind sisaldab käibemaksu
Hotell jätab endale õiguse teha hinnakirjas muudatusi